Kutu Ansuran Pad Kain

Ramai ladies masih berkira-kira nak start pakai pad kain. Feel dan azam tu dah ada. Seronok campur menyampah pon ada tengok aku asyik duk potpet non stop pasal pad kain sepanjang hampir 4 tahun ni :’) Teringin sangat nak pakai tapi WILLPOWER tu takde lagi. Normal lah tu. Benda baru kan. Nak ubah cara hidup…

Resign kerja dan jadi WAHM

Makin lama tunggu makin menjadi-jadi delay update blog ni.   Dah setahun lebih dah aku beli domain ni. Tak kemana jugak hala tujunya. Aku insap. Arini aku akan update tak kiralah dua ketuls tengah membuas pun :’)   Maka kita mulakan dengan coretan #diaryWAHM. Dah nak masuk 3 tahun dah aku jadi WAHM. Aku tak…