Ramai ladies masih berkira-kira nak start pakai pad kain.
Feel dan azam tu dah ada. Seronok campur menyampah pon ada tengok aku asyik duk potpet non stop pasal pad kain sepanjang hampir 4 tahun ni :’)
Teringin sangat nak pakai tapi WILLPOWER tu takde lagi.
Normal lah tu.
Benda baru kan. Nak ubah cara hidup ( dengan bertukar kepada pad kain instead of pakai pad pakai buang), bukan suatu yang mudah.
Aku paham. Sebab tu kita buat sistem kutu ansuran. Yeah!
“Sistem kutu ansuran ni macam mana win?”
 
Haaa laguni.
Kutu ni biasa yang kita dengar, orang buat main untuk dapat duit sedebuk tapi bayar ansuran sikit-sikit setiap bulan/minggu. Kiranya main dalam group. Contoh, kalau ada 10 orang dalam satu group, dan bayaran bulanan RM100, makanya dah ada RM1000 duit terkumpul. 10 orang pemain tadi cabut giliran siapa yang akan dapat duit RM1000 tadi tu.
Berguna untuk orang yang nak pakai duit tapi tahu diri tak istiqomah menyimpan duit.
Haa gituu.
TAPI UNTUK KUTU PAD KAIN NI, of course la uols akan dapat pad kain. Bukannya duit :’)
Lepas dah cukup players untuk satu group (biasanya 4players), kita akan cabut undi turn.
 
Jadinya, samada Jan, Feb, March atau April.
Ni contoh kalau start now. Start bulan ni.
 
Uols akan bayar sedikit-sedikit setiap bulan.
Amount bergantung pada jenis pakej yang korang amek.
Ni antara pakej yang kita buat:
Satu lagi pakej ialah PAKEJ KUTU SLIM PANTYLINERS 10pcs. RM29 sebulan selama 4 bulan. Ni rupa kejadian slim pantyliner BEST SELLER ni:
Okeh, so nanti korang akan dapat barang bila sampai turn. Bila sampai turn korang, tambah duit pos sikit (sebab dalam bayaran bulanan tu tak inclusive postage cost)
 
Ha lagutu lah.
Tak susah pun.
 
Sangat membantu korang yang nak try tapi alih-alih tak ter-try jugak. Sambung beli disposables. Azam dan keinginan tu ada dah, cuma….entah lah. Korang sendiri pun taktahu nape masih tak terjebak pakai pad kain walaupun selalu sangat dengar orang cakap best. Hahaha
 
Kalau join kutu ni, macam ‘haaa aku dah sign up, jadi kok mana sekalipun aku dah a step closer untuk pakai pad kain’. Gituuu 🤣
 
Tahun 2018 sangat ramai berpuloh-puloh groups yang kita buat. Alhamdulillah TQ semua! Korang ohsem!
 
Intake sentiasa ada setiap bulan. Cuma haritu kita stop dalam bulan Oct tak silap untuk ambek new players. Sebab nak setel semua urusan beranak dulu. Takut tak cukup stok 😂 Masa aku cuti beranak, Nani pun dah berenti kerja time tu ( tapi lepas seminggu lebih bersalin ritu dia minta sambung balik kejap. ) So production stop ritu.
 
Jadi kalini kita open balik. Dah ada dalam 6 groups so far yang kita buka untuk JANUARY INTAKE. Untuk FEBRUARY dan bulan-bulan seterusnya pun insyaALLAH kita akan ambil lagi. 
Untuk kutu, bukan aku yang handle kutip duit bulanan. Tapi kita dah lantik seorang mak kutu. Kak Yati namanya. So siapa yang mai whatsapp nak join, lepas consultation jenis apa nak join, aku akan pass nama dan no phone pada Kak Yati. Dia yang akan contact uols balik dan set up group dan cabut undi. Bayar bulanan sume tu pon nanti korang akan bayar kat dia. Aku memang setiap bulan hanya terima summary report dan list nama pemain beserta duit :’). Pastu baru kita proceed untuk urusan postage.
Ha, acaner?
Dah terjebak ke belum ni?
Jom jebakkan diri. hahaha
Whatsapp 017- 9217240 untuk join 😀
Nak senang, KLIK SINI: http://www.wasap.my/60179217240

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *